Yeteneği ve sempatik tavırlarıyla salonun en sevilen ismi haline gelen Şükrü Dağlı ve Vali Masatlı arasında geçen tıraş ücreti diyaloğu, salondaki herkesin yüzünü gülümsetti. Şükrü’nün profesyonel kuaför olma hayaliyle çalıştığı bu özel günde, Vali Masatlı’nın tıraş olması, günün anlam ve önemini bir kat daha artırdı.
Vali Masatlı’dan Takdir ve Kutlama
Down sendromlu kuaför Şükrü’yü ziyaret eden ve saçını düzelttiren Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Şükrü’nün başarısının bir mesaj taşıdığını belirtti. Vali Masatlı, şunları söyledi:
“Öncelikle engellilerimizin, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. Şükrü’nün burada bir meslek sahibi olması, burada çalışması, çalışkanlığı ve azmi gerçekten hem bizim toplumumuzda bir mesaj oldu. Diğer taraftan da tüm engellilere aslında neyin başarıldığının da gösterme bakımından önemli bir göstergesidir. Bizler de Şükrü’yü takip ettik. Burada hem işi öğrenmesi, ondan sonra buradaki gelen misafirler ile olan teması daha sonra da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kendisine bir sürpriz yapmak istedik. Bugün de geldik ve kendisi hafif de olsa bizim saçımızda da bir düzeltme yaptı. Ben kendisini kutluyorum. Şükrü’yü azminden, cesaretinden ve çalışkanlığından dolayı kutluyorum. İnşallah Şükrü kardeşimiz ileride çok güzel bir kuaför olacak.”
