Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Blok Mermer Fuarı, Afyon’a değer katacak”

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, yarın ilimizde başlayacak olan Blok Mermer Fuarı’nın Afyonkarahisar’a büyük bir değer katacağını belirtti.


Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, yarın ilimizde başlayacak

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, yarın ilimizde başlayacak olan Blok Mermer Fuarı’nın Afyonkarahisar’a büyük bir değer katacağını belirtti.

Afyonkarahisar 18-21 Haziran tarihleri arasında “Taş Yerinde Ağırdır” sloganıyla gerçekleştirilecek olan Blok Mermer Fuarı’na ev sahipliği yapacak. Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, ilimizde düzenlenecek olan Blok Mermer Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karataş, mermer sektörünün Afyonkarahisar’ın sanayi ve ihracat potansiyelinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bu tür organizasyonların şehrin ulusal ve uluslararası alandaki görünürlüğüne ve kültürel kimliğine büyük katkı sunduğunu ifade etti.

“MERMER; EMEĞİN, SABRIN, KATMA DEĞER ÜRETMENİN SİMGESİDİR”

“Afyonkarahisar, tarih boyunca üretimin, emeğin ve kalkınmanın merkezi olmuştur. Mermer, bu şehrin sadece taşı değil; emeğin, sabrın ve katma değer üretmenin simgesidir” diyen Karataş, fuarın istihdama, yatırım fırsatlarına ve yerli üreticiye doğrudan katkı sağlayacağını belirtti.

“KÜLTÜREL VE EKONOMİK KİMLİĞİMİZE KATKI YAPACAKTIR”

Karataş açıklamasına şöyle devam etti: “Türkiye’nin doğal taş ihracatında önemli bir yere sahip olan güzel şehrimiz Afyonkarahisar, mermercilik sektörüyle hem ülke ekonomisine hem de istihdama güçlü katkılar sunuyor.  Yüzlerce yıllık taş ustalığı geleneğini modern teknolojiyle birleştiren şehrimiz, özellikle blok mermer üretimi ve ihracatında öncü konumda. Mermercilik, sadece sanayi değil, aynı zamanda şehrimizin kültürel ve ekonomik kimliğinin de temelini oluşturuyor. Bu kimliğe Saadet Partisi olarak biz de sahip çıkacağız.”

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Karataş, “Saadet Partisi olarak, üretimi ve emeği önceleyen her adımı destekliyoruz. Fuar vesilesiyle hem şehrimizin hem ülkemizin kazanacağını düşünüyoruz. Bu tür organizasyonlar, Afyonkarahisar’ın vizyonuna değer katacaktır. Fuarda emeği geçen tüm kurumlara, firmalara, iş adamlarına ve katkı sunan herkese teşekkür ediyor, Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi. >>>Ferhat YÜKSEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights