Frigya Gazozcusu, gıda boyası kullanılmadan, yüzde yüz doğal içeriklerle hazırlanan gazozlarıyla öne çıkıyor. İşletmede 150 farklı gazoz çeşidi bulunurken, birbirinden farklı tatlar ve doğal renkler, mekânı kentin en renkli ve en özgün gazoz duraklarından biri haline getiriyor.

Nuran Koç’un girişimcilik yolculuğu ise kamu desteğiyle güç kazanmış bir başarı hikâyesi olarak dikkat çekiyor. Koç, Afyonkarahisar Valiliği’nin halk günü uygulaması kapsamında Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile bir araya gelerek projesini anlattı ve destek talebinde bulundu. Vali Yiğitbaşı’nın talimatları doğrultusunda sağlanan KOSGEB Kadın Girişimci desteğiyle Frigya Gazozcusu hayata geçirildi.
Kısa sürede ilgi gören işletme, artan talep üzerine ikinci şubesini açarak büyümesini sürdürdü. Frigya Gazozcusu’nun yeni şubesiyle birlikte, doğal ve yerli üretime dayalı lezzetleri Afyonkarahisarlıların beğenisine sunmaya devam edeceği belirtildi.

