Afyonkarahisar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Zafer Meydanı’nda renkli etkinliklerle dolu bir kutlama programı düzenledi. Gün boyu süren şenliklerde çocuklar hem eğlendi hem de bayramın coşkusunu doyasıya yaşadı.
MİNİKLER KEYİFLİ ANLAR YAŞADI
Etkinlikler kapsamında meydanda kurulan oyun alanlarında çocuklar birbirinden eğlenceli yarışmalara katılırken, palyaçolar ve animatörler de miniklere keyifli anlar yaşattı. Renkli yüz boyamaları ve sürpriz hediyelerle süslenen etkinliklerde sirk gösterisi izleyenleri büyüledi.
ÇOCUKLARIN COŞKUSUNA AİLELER DE KATILDI
Afyonkarahisar Kent Orkestrası ile Çocuk Korosu’nun birlikte sahne aldığı konser büyük beğeni toplarken, ardından sahne alan pop müzik sanatçıları da genç izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Çocuk halk oyunları ekibi ise sergilediği performansla geleneksel kültürümüzü yaşatarak izleyicilerden tam not aldı. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz olarak pamuk şeker, patlamış mısır, meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu. Aileler de çocuklarının bayram sevincine ortak olurken, meydan adeta büyük bir panayır alanına dönüştü.>>>Şahan KARTAL