Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir mağarada arama-tarama faaliyeti sırasında metan gazına maruz kalarak 5 asker şehit oldu. Şehit olan askerlerden İstihbarat Üsteğmen Ege Akar’ın dedesi Mehmet Akar ve Babaannesi Necbiye Akar’ın Aydın’ın Çine ilçesi Sarıköy Mahallesi’nde bulunduğu, ailesinin ise İzmir’de ikamet ettiği öğrenildi. Şehit Akar’ın 7 Temmuz Pazartesi günü İzmir’de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bilgisine ulaşıldı.
Aydın’a şehit ateşi düştü
Pençe-Kilit Harekat bölgesinde arama-tarama faaliyeti sırasında metan gazına maruz kalarak şehit düşen 5 askerden Aydın’ın Çine ilçesi nüfusuna kayıtlı İstihbarat Üsteğmen Ege Akar’ın, 7 Temmuz Pazartesi günü İzmir’de toprağa verileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.