İlçe Danışma Meclislerinin İlk Durağı Çay Oldu

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin’in başkanlığında düzenlenen danışma meclisi toplantılarının ilk adresi Çay İlçe Başkanlığı oldu. Toplantıya İl Başkan Yardımcıları, ilçe koordinatörleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Pazarağaç Belediye Başkanı, mahalle ve köy başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.
Toplantıda teşkilat çalışmaları, yerel yönetim faaliyetleri ve parti hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Pazarağaç Belediye Başkanına Anlamlı Hediye

AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen hedefleri yüzde yüz oranında gerçekleştiren Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara, üyelik çalışmalarındaki başarısı nedeniyle İl Başkanı Turgay Şahin tarafından özel bir gümüş AK Parti rozetiyle ödüllendirildi. Şahin, Başkan Kara’ya başarılarından dolayı teşekkür ederek, tüm teşkilat mensuplarına çalışmalarındaki gayret için takdirlerini iletti.
Sultandağı’nda Teşkilat Mensuplarıyla Buluşma

İlçe danışma meclisi toplantılarının ikinci durağı Sultandağı oldu. “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, burada İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclisi Üyesi, mahalle ve köy başkanlarıyla bir araya geldi.
Toplantıda yerel teşkilatın faaliyetleri, parti politikaları ve bölgesel ihtiyaçlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
“Yüzyılın Konut Projesi” Gündemdeydi

Turgay Şahin, toplantılarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanıttığı “500 Bin Sosyal Konut Projesi”ne de değindi. Şahin, asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin ardından 300 bin konutun tamamlandığını, 100 bininin yapım aşamasında olduğunu belirterek “Yüzyılın Konut Projesi, milletimizin refahı ve şehirlerimizin yeniden inşası adına önemli bir adım” dedi.
Şahin, teşkilat çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü vurgulayarak partinin hedeflerine ulaşmak için birlikte hareket ettiklerini ifade etti.
