Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da sosyal medyadan Valiye hakaret eden şahıs yakalandı

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamasını alıntılayarak sosyal medyada küfür ve hakaret içeren paylaşım yapan S.Ç, polis tarafından Antalya’da yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamasını

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın sokak hayvanları ile ilgili sosyal medya açıklamasını alıntılayarak küfür ve hakaret içerikli paylaşım yapan şahıs polis tarafından Antalya’da yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, S.Ç isimli şahıs X hesabı üzerinden “Valilikten tepki çeken karar! Sahipsiz hayvanların beslenmeleri yasaklandı” başlıklı haberi alıntılayarak Vali Yiğitbaşı’nın şahsı hakkında küfür ve hakaret içerikli paylaşım yaptı. Paylaşımın ardından Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Şahıs paylaşımdan birkaç saat sonra ekiplerin takibi ile Antalya’da yakalandı. S.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights