Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Dev Sucuklu Yumurta ile Guinness Rekoru Denemesi

Afyonkarahisar’da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası GastroAfyon Festivali’nde, Guinness Dünya Rekoru denemesi yapılacak.


Afyonkarahisar’da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası GastroAfyon Festivali'nde, Guinness Dünya

30 şefin katılımıyla, 25 metrekarelik özel tavada 1 ton coğrafi işaretli sucuk ve 15 bin yumurta kullanılarak dev sucuklu yumurta pişirilecek.

Rekor denemesi bugün saat 15.00’te festival alanında gerçekleştirilecek.

AFYONKARAHİSAR’DA DÜZENLENEN 7. ULUSLARARASI GASTROAFYON FESTİVALİ’NDE 30 ŞEF TARAFINDAN 25 METREKARELİK TAVADA 1 TON SUCUK VE 15 BİN YUMURTA KULLANILARAK PİŞİRİLECEK OLAN DEV SUCUKLU YUMURTA İLE GUİNNESS DÜNYA REKORU DENEMESİ YAPILACAK. (İHA/AFYONKARAHİSAR-İHA)
Afyonkarahisar’da düzenlenen 7. Uluslararası GastroAfyon Festivali’nde 30 şef tarafından 25 metrekarelik tavada 1 ton sucuk ve 15 bin yumurta kullanılarak pişirilecek olan dev sucuklu yumurta ile Guinness Dünya Rekoru denemesi yapılacak.

Pişirme süreci, 1 mimar ve 1 gıda mühendisi gözetiminde resmi olarak kayda alınacak.

Hedef, Afyon sucuğunu dünya çapında tanıtmak ve Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdırmak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights