Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı maharetini konuşturdu

Coğrafi İşaret Tescilli labada (İlibada) sarması, Afyonkarahisar mutfağının baş tacı
Coğrafi İşaret Tescilli labada (İlibada) sarması, Afyonkarahisar mutfağının baş tacı yemeklerinden.
Tam da mevsimi gelmişken Sinanpaşa ilçesinee bağlı Akören beldesinde labada yaprağı toplayan kadınlara eşlik eden Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, labadanın topraktan mutfağa uzanan yolculuğunu kadınlardan dinledi.
Kadınlarla birlikte özenle labada yaprağı ile sarma yapan Vali Yiğitbaşı, “Gastronomi şehri Afyonkarahisar’ın bu eşsiz lezzeti daha çok tanıtılmalı, her kesime, her eve ulaşmalı” dedi. Kadir Kaplan
Verified by MonsterInsights