Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da öğrenciler iyilikte yarışıyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü anlamlı bir projeyi hayata geçiriyor.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü anlamlı bir projeyi hayata geçiriyor. “Afyonkarahisar İyilikte Yarışıyor” adlı yarışma ile iyilikler yarışacak. Yarışmaya son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak bildirildi.

 

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Bakanlığı “Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği ve Sosyal Sorumluluk Programı” etkinlikleri kapsamında“ Afyonkarahisar İyilikte Yarışıyor” projesi hayata geçirildi. Toplumda unutulmaya yüz tutmuş değerlerin yeni nesile aktarılması, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini özgürce ifade etmelerinin sağlanması, toplumsal değerler konusunda kazanımlarını ve farkındalığının artırılması, gençlerin seveceği eğlenceli ve farklı aktiviteleri kullanarak iyi örneklerin toplumda çoğalmasının sağlanması ve topluma iyilik yapmayı görev olarak gören iyilik bağımlılarının yetiştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen yarışmada son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. Derece alan öğrenciler 11 Haziran’da yapılacak törenle ödüllerini alacak.  Yarışmaya Afyonkarahisar İl Merkezi, merkeze bağlı köy ve kasabadaki ilkokulların 4. sınıfları ile ortaokulların 5 ve 6. sınıfında eğitim gören öğrenciler ile ilk ve ortaokullar ile imam hatip ortaokulları da kurum olarak katılabilecek.

 

VİDEOLAR AFBİS SİSTEMİNE YÜKLENECEK

Yarışma kapsamında öğrenciler “İYİLİK” olarak değerlendirdiği bir faaliyeti 15 saniyeyi geçmeyecek şekilde video ile görüntüleyecek. Öğrenciler çalışmalarını İl Milli Eğitim Müdürlüğünün AFBİS sistemine TC Kimlik numarası ile giriş yaparak okulunu seçip çalışmasına ait kısa bir açıklama yazarak videolarını yükleyecek. Okul idareleri de iyilik adına yaptığı bir çalışmayı yine AFBİS sistemine yükleyerek okul kategorisinde yarışmaya katılabilecek. Çalışmalar öncelikle okul idaresinde sonrasında da İl Değerlendirme Komisyonunda değerlendirilecek. Her okul kendi adına sadece 1 çalışma ileöğrenci adına da en fazla 10 çalışma ile yarışmaya katılabilecek.

 

Verified by MonsterInsights