Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afyon Müdür Temiz’i unutmayacak!

Afyon Müdür Temiz’i unutmayacak!
Afyonkarahisar’da 3 yıl 7 ay görev yapan İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Emniyet Genel Müdürlüğünde göreve atanmasının ardından, kentten ayrıldı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Afyonkarahisar’da 3 yılı aşkın sürede yaptığı çalışmalarla adını duyurdu. Müdür Temiz’in önderliğinde pek çok operasyona imza atan emniyet ekipleri, suça ve suçlulara geçit vermedi. Afyonkarahisar’a büyük değerler katan Müdür Temiz, geçtiğimiz günlerde yayımlanan Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı.
AFYON’A DEĞER KATTI
Temiz, Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce duygu ve düşüncelerini Kanal 3 ve Gazetemize anlattı. Temiz, “Afyonkarahisar’da 3 yıl 7 ay görev yaptım. Afyon’un Ankara’dan görüntüsü böyle değildi, ben geldiğimde çok büyük potansiyeli olduğunu gördüm. Afyon’u, Afyonluları çok sevdik. Devlete ve millete mahcup olmamak için çalıştık. Bir sürü de eser bıraktık diye düşünüyorum. Bunu Afyonlular değerlendirecektir. Bizim memuriyet hayatında görevler belirli zamanlarda yapılıyor. Devlette devamlılık esas, Afyon’da tüm vatandaşların haklarını helal etmesini istiyorum. Afyon için daha iyi şeylerin olacağını ümit ediyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.
 
SEVENLERİ TEMİZ’İ UĞURLADI Sevenleri Ali Temiz’i yalnız bırakmadı. Temiz, Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce Afyonlu Siyasiler, Bürokratlar, Askeri Erkan, Emniyet mensupları, İş insanları ve sevenleri ile bir araya geldi. Temiz ve ailesi araçlarına binmeden önce sevdikleriyle kucaklaştı. Yola çıkan araç konvoyu ve polis eskortu eşliğinde Susuz Kavşağına kadar Temiz’e eşlik etti. Sevdikleri ile burada son kez kucaklaşarak vedalaşan Emniyet Müdürü Temiz, Ankara’daki görevine doğru yoluna devam etti.>>>Gazete3
 
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul