Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4.1 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi, Art Arda Depremler Sarsıntılara Yol Açtı

Balıkesir Sındırgı’da Geceden bu yana meydana gelen 4,9 ve ardından artçı sarsıntılar bölgeyi etkiliyor. AFAD verilerine göre depremler, farklı büyüklük ve derinliklerde kaydedildi; can kaybı bildirilmedi.

Balıkesir Sındırgı'da Geceden bu yana meydana gelen 4,9 ve ardından

Balıkesir Sındırgı’da saat 21.20’de meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem 9,64 kilometre derinlikte kaydedildi. AFAD verilerine göre depremin merkez üssü ilçede bulunuyor. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, olumsuz bir durum olmadığını belirterek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Depremin ardından bölgede herhangi bir zarar bildirilmedi.

Artçı Sarsıntılar

AFAD verilerine göre depremden sonra art arda sarsıntılar kaydedildi: saat 00.02’de 4,3 büyüklüğünde (7 km derinlik), 04.58’de 4,9 büyüklüğünde (8,12 km derinlik) ve 06.08’de 4,0 büyüklüğünde (5,82 km derinlik).

Sarsıntılar nedeniyle bölge halkı geceyi dışarıda veya güvenli alanlarda geçirdi.

 

Verified by MonsterInsights