Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOHM sporcularının antrenmanları sürüyor

Afyonkarahisar’da Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) sporcularının antrenmanları sürüyor.

Afyonkarahisar’da Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) sporcularının antrenmanları sürüyor.

 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) antrenman yapan sporcuları ziyaret etti. Ziyarette, sporcularla yakından ilgilenen ve onların motivasyonunu artırmak için destek veren Kasapoğlu, olimpiyat hedeflerini bir kez daha vurguladı. Kasapoğlu, TOHM sporcularına güvendiklerini belirterek, Afyonkarahisar’dan olimpiyatlara en az dört sporcu göndermeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Kasapoğlu, Afyonkarahisar’ın spor alanında önemli başarılara imza attığını belirtti ve TOHM sporcularına olan güvenini dile getirdi. Kasapoğlu, “Afyonkarahisar, sporun her dalında adından söz ettiren bir şehir haline geldi. Burada yetişen sporcularımızın başarıları, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. TOHM sporcularımıza güvenimiz tam. Hedefimiz, olimpiyatlara dört sporcu göndermek ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights