Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sporun, sanatın ve eğlencenin kalbi Afyonkarahisar’da atacak”

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, Gün FM’in konuğu oldu. Akülke, herkesi 3-7 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan MXGP Türkiye Dünya Motokros Şampiyonası ve NG Afyon Motofest’e davet etti.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, Gün FM’in konuğu

Afyonkarahisar’ın Formula 1’den sonra dünyada en çok izlenen yarışlardan biri olan Dünya Motokros Şampiyonası’na 7 yıldır ev sahipliği yaptığını hatırlatan Akülke, “Bu büyük uluslararası organizasyon ekonomik anlamda da hem Afyonkarahisar’a hem de bölgeye büyük katkı sağlıyor. Dünya Motokros Şampiyonası elit sporcuların kıyasıya yarıştıkları bir mücadele. Şampiyona çeşitli kıtalarda yer alan 15 farklı ülkede düzenleniyor. Dünyaca ünlü motosiklet fabrika takımlarının yer aldığı organizasyon, dünyanın en çok ilgi gören 10 spor dalından birisi arasında yer alıyor. Şampiyona, dünyada 50’nin üzerinde yayıncı tarafından 6 kıta, 180’in üzerinde ülkede de canlı ve banttan yayınlanıyor. Türkiye’nin tanıtımına milyarlarca liralık katkıda bulunan MXGP Türkiye, dünyada 3,5 milyara yakın kişinin izlediği görsel bir şölen oluşturuyor” diye konuştu.

YILDIZLAR SAHNE ALACAK

NG Afyon Motofest’te bu sene birçok sanatçının sahne alacağını kaydeden Akülke, “Dedüblüman, Zeynep Bastık, Ayna, Mela Bedel, Motive, Sufle, İkilem, Semicenk, Samida, Nilüfer, Kubat ve Funda Arar müzikseverlerle buluşuyor. Ayrıca ustalara vefa bölümünde Hakkı Bulut sahne alacak. Kısacası bu sene de sporun, sanatın ve eğlencenin kalbi Afyonkarahisar’da atacak” dedi. Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak Afyonkarahisar’ın tanıtımı için bir dergi hazırladıklarını kaydeden Akülke, derginin başlığında Tarih, Kültür, Turizm, Gastronomi ve Sporun Buluşma Noktası Afyonkarahisar ismini kullandıklarını söyledi. Akülke yayının sonunda, Büyük Zaferin 103’üncü yıldönümünü kutlayarak Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla andı. >>>Haber Merkezi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights