Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli yıldız Arda Güler, İspanya maçı öncesi hedefi belirledi

A Milli Futbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Arda Güler, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Konya’da oynanacak kritik İspanya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Güler, takımın nihai hedefinin Dünya Kupası’na katılmak olduğunu belirtirken, güçlü rakipleri karşısındaki maç planlarına dair de ipuçları verdi.

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız oyuncusu Arda Güler, 2026 FIFA

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’ndaki ikinci mücadelesinde yarın İspanya’yı konuk etmeye hazırlanıyor. Bu önemli karşılaşma öncesinde, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile birlikte kameraların karşısına geçen milli futbolcu Arda Güler, takımın hedeflerini ve maç stratejisini değerlendirdi.

Rakibin Gücüne Vurgu ve Maç Stratejisi

İspanya’nın son 25 maçtır kaybetmeyen güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Arda Güler, rakiplerine saygı duyduklarını ancak kendi potansiyellerinin de farkında olduklarını ifade etti. Güler, “Rakibimiz topa sahip olmak ve sürekli pozisyon üretmek isteyecektir. Topu kaybettiklerinde ise yoğun bir baskı kurmaya çalışacaklar. Biz bu baskıyı kırma ve topu kazandığımız anlarda hızlı hücumlarla etkili geçişler yapma üzerine odaklanacağız. Umuyorum ki yarınki maçta bu stratejimizi başarıyla uygulayabiliriz,” diyerek maç planları hakkında bilgi verdi.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI FUTBOLCULARINDAN ARDA GÜLER, İSPANYA MAÇI ÖNCESİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “DÜNYA KUPASI’NA GİTMEK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ” DEDİ. (HALİL İBRAHİM TAHA TAŞ – İBRAHİM YETKİN/KONYA-İHA)
A Milli Futbol Takımı futbolcularından Arda Güler, İspanya maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Dünya Kupası’na gitmek en büyük hedefimiz” dedi.

“Nihai Hedef Dünya Kupası”

Milli takım olarak en büyük hedeflerinin uzun bir aranın ardından yeniden Dünya Kupası sahnesinde yer almak olduğunu belirten 20 yaşındaki yıldız oyuncu, bu hayalin hem bireysel hem de takım olarak en büyük motivasyon kaynakları olduğunu vurguladı. Güler, “Türkiye olarak Dünya Kupası’na uzun yıllardır katılamıyoruz. Oraya gitmek en büyük hayalimiz. Yarınki maç da bu yolda atacağımız çok önemli bir adım. Adım adım ilerliyoruz ve yolun sonunda bu hedefe ulaşmayı arzuluyoruz,” sözleriyle kararlılıklarını dile getirdi.

Lamine Yamal Kıyaslamalarına Profesyonel Yaklaşım

Bir gazetecinin, İspanya Milli Takımı’nda forma giyen Lamine Yamal ile kıyaslanmaları hakkındaki sorusuna ise Arda Güler, profesyonel bir yanıt verdi. “Bu tür karşılaştırmaları anlıyorum ancak Lamine Yamal ile mevkilerimiz ve oyun tarzlarımız farklı. Bu nedenle bir kıyaslama yapmayı doğru bulmuyorum. Kendisi için en iyisini diliyorum,” diyerek konuya açıklık getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights