Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maçta yumruklar konuştu

Bursa’da oynanan Milletspor U16-Hacivatspor U16 maçında futbolcular arasında başlayan gerginlik, teknik heyetlere sıçradı. Sahada yumrukların havada uçuştuğu kavgada hakemler ve saha görevlileri müdahale etti. Maç bir süre durdu, olaylar güçlükle yatıştırıldı.

Bursa'da oynanan Milletspor U16-Hacivatspor U16 maçında futbolcular arasında başlayan gerginlik,

Bursa’da oynanan U16 kategorisi karşılaşmasında Milletspor ile Hacivatspor takımları sahaya çıktı. Mücadelenin ortalarında futbolcular arasında sözlü bir tartışma yaşandı. Bu gerginlik, hızla fiziksel kavgaya dönüştü. Oyuncular arasında yumruklaşma başlarken, olay kısa sürede yedek kulübelerine sıçradı. Teknik direktörler ve yardımcı antrenörler de sahaya girerek kavgaya dahil oldu.

Hakemler, kavga eden tarafları ayırmak için devreye girdi. Saha görevlileri ve güvenlik ekiplerinin yardımıyla olaylar kontrol altına alındı. Müdahale sırasında sahadaki gerginlik doruğa ulaştı, ancak güçlükle yatıştırıldı. Maç, yaklaşık 10-15 dakika durakladı. Olaylar yatıştıktan sonra mücadele kaldığı yerden devam etti.

Kavganın nedeni henüz netleşmedi, ancak maçın temposu ve hakem kararlarının tetikleyici olduğu tahmin ediliyor. Bursa Futbol İl Temsilciliği, olaya ilişkin inceleme başlattı. Kulüplerden resmi açıklama bekleniyor. Benzer olaylar, genç takımlarda disiplin sorunlarını gündeme getirirken, yetkililer spor ahlakı eğitimlerine ağırlık verilmesi gerektiğini vurguluyor.

Verified by MonsterInsights