Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın A Milli Takımı, Lüksemburg’u 4-0 yendi

UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup’ta yer alan Kadın

UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup’ta yer alan Kadın A Milli Takımı, deplasmanda Lüksemburg’u 4-0 mağlup etti.

Mücadelede Millilerin gollerini 21. dakikada ve 45+2’de Birgül Sadıkoğlu, 52. dakikada penaltıdan Ebru Topçu ve 84. dakikada Arzu Karabulut attı. Kadın A Milli Takımı bu sonuçla puanını dokuza çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

Türkiye, UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi’ndeki dördüncü maçında bugün Çorum’da Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek. Grubu ilk sırada tamamlayan ülke B Ligi’ne yükselecek. (Gazete3)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights