Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Filipe Augusto, Trabzonspor’da

Trabzonspor, Brezilyalı futbolcu Felipe Augusto ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Trabzonspor, Brezilyalı futbolcu Felipe Augusto ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladığını

 

 

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda Cercle Brugge Kulübü ile anlaşmaya varıldığı ve sözleşme fesih bedeli olarak 5 milyon avronun 3 taksit halinde ödeneceği belirtildi. Açıklamada, Felipe Augusto ile 4+1 yıllık anlaşma sağlandığı vurgulanarak, “Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya opsiyon sezonu da dahil olmak üzere her bir sezon için 1 milyon avro garanti ücret ödemesi yapılacaktır. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 5’i oranında ödeme yapılacaktır.” denildi. Öte yandan Felipe Augusto’nun İstanbul’da özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildiği aktarıldı.

TRABZONSPOR’UN ANLAŞMAYA VARDIĞI FİLİPE AUGUSTO, TRABZON’A GELDİ

Bordo-mavili taraftarlar, 21 yaşındaki futbolcuyu Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nin önünde coşkuyla karşıladı. Brezilyalı futbolcu, gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer sürecinin çok hızlı geliştiğini belirterek, “Kulübün bana olan ilgisini duyduktan sonra çok mutlu oldum. Çünkü burasının ne kadar büyük bir yer olduğunu biliyorum. Burayı da önemli bir fırsat olarak görüyorum. Hem benim fırsat olarak görüşüm hem de kulübün bana olan ilgisi her şeyi çok çabuk halletti.” dedi. Trabzonspor’u çocukluğunda oynadığını video oyunlarından bildiğini anlatan Augusto, “Menajerime de bunu söyledim, belki çocukken oynadığım takımın oyuncularıyla oynama fırsatı bulacağım. Benim için önemli bir fırsat diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. >>>AA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights