Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Filenin Sultanları, nazara geldi

2025 FIVB Voleybol Milletler Ligi heyecanı İstanbul’da hız kesmeden devam ederken, A Milli Kadın Voleybol Takımı ikinci haftanın son maçında güçlü rakibi Brezilya’ya 3-1 mağlup olarak turnuvadaki ilk yenilgisini aldı.

2025 FIVB Voleybol Milletler Ligi heyecanı İstanbul’da hız kesmeden devam

 

 

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadelede seyircisinin yoğun desteğini arkasına alan Filenin Sultanları, zorlu geçen karşılaşmanın ilk setini 25-18 kaybetti. İkinci sette toparlanan milliler, 25-23’lük skorla dengeyi sağladı. Ancak üçüncü sette Brezilya’nın istikrarlı oyununa karşılık veremeyen Türkiye, seti 25-23, dördüncü seti ise 25-15 kaybederek sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

2025 VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ’NİN İSTANBUL’DA DÜZENLENEN 2. HAFTASININ 4. MAÇINDA A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI, BREZİLYA’YA 3-1 MAĞLUP OLDU VE İLK YENİLGİSİNİ ALDI. (İHA/İSTANBUL-İHA)
2025 Voleybol Milletler Ligi’nin İstanbul’da düzenlenen 2. haftasının 4. maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya’ya 3-1 mağlup oldu ve ilk yenilgisini aldı.
2025 VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ’NİN İSTANBUL’DA DÜZENLENEN 2. HAFTASININ 4. MAÇINDA A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI, BREZİLYA’YA 3-1 MAĞLUP OLDU VE İLK YENİLGİSİNİ ALDI. (İHA/İSTANBUL-İHA)
2025 Voleybol Milletler Ligi’nin İstanbul’da düzenlenen 2. haftasının 4. maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya’ya 3-1 mağlup oldu ve ilk yenilgisini aldı.

İLK YENİLGİ, MORALLERİ BOZMADI

Maç boyunca özellikle blok ve hücumda etkili olan Brezilya, maçın kritik anlarında hata yapmayarak galibiyete uzanmayı başardı. Filenin Sultanları ise başta Ebrar Karakurt, Melissa Vargas ve Hande Baladın’ın gayretli performansına rağmen maçtan puansız ayrıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da tribünde yer alarak millilere destek verdi. İkinci haftayı 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle tamamlayan Türkiye, Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında 9-13 Temmuz tarihleri arasında Hollanda’da sahne alacak. A Milli Takım, burada oynayacağı kritik karşılaşmalarla final etabı için avantaj peşinde olacak. >>>Haber Merkezi

Verified by MonsterInsights