Mor beyazlı takımın teknik patronu Koray Palaz, Pazar günü Isparta 32 Spor ile oynanan karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada peş peşe aldıkları 4 yenilgi sonrası kazandıkları bu galibiyetle derin bir nefes aldıklarını söyledi.
Isparta 32 Spor maçından önceki beş haftada bir beraberlik dört mağlubiyet aldıklarını ve bu süreç sonunda kazanılan galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Koray Palaz, “Biz son dört müsabakada, hatta Bayburt maçıyla birlikte son beş haftada enteresan karşılaşmalar oynadık, enteresan goller yedik. Bu süreçlerin maalesef adını koymak kolay olmuyor. Bunların sebebi kadro derinliğimiz, oyuncu eksikliğimiz. Dolayısıyla bu maça hazırlanmanın hepimiz için büyük önem arzettiğini biliyorduk” dedi.
Isparta 32 Spor karşısında galibiyeti hak ettiklerini belirten Koray Palaz, “Bugün Ispartaspor ile oynadığımız maçın psikolojik olarak kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Bir de son haftalarda aldığımız dört mağlubiyetin üzerine geri dönmek, oyuncu grubu için çok kolay bir şey değil. Çünkü ister istemez onların da bir takım kaygıları oluyor. Ama biz bir psikolog gibi hazırlanırken, bu anlamda dışarıdan da destek aldık. Sağolsun yönetim bu anlamda benim talebimi kırmadı. Biraz önce oyuncularımız Çorum’un şampiyon olduğunu söylediler. Biz şampiyon olan Çorum takımından 4 puan aldık. 6 puan kazanacaktık, 2 puanı son dakikada kaçırdık. Aslında bu bize yukarıdaki takımlarla olan mücadelemizin ne kadar üst düzey konsantrasyonda olduğunu ve oyun kalitesi olarak ne kadar onlarla yarışabilecek güce sahip olduğumuzu gösteriyor. Böyle bir psikolojik bir süreçten çıkıp da galip gelmek oyuncular için kolay bir şey değil. Bu nedenle oyuncularımızı psikolojikman hazırlamak çok önemliydi. Aksi takdirde bütün sezon vermiş oldukları efor, emek belki de bir 90 dakika sonunda çöpe gidecekti” diye konuştu. (Gazete3)