Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu ilk maçında deplasmanda Gürcistan’ı 3-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımı’nı tebrik etti.
Mücadelenin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın telefonuyla soyunma odasına bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu ve teknik direktör Vincenzo Montella ile görüşerek kutlamalarını iletti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 90 dakika boyunca gösterilen mücadeleci futbol ve alınan önemli galibiyet nedeniyle Montella ve futbolcuları tebrik etti. Ayrıca, 7 Eylül Pazar günü Konya’da İspanya ile oynanacak kritik karşılaşma için de başarı dileklerinde bulundu.
Ay-yıldızlı futbolcular ve teknik ekip ise kendilerine verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu ilk maçında deplasmanda Gürcistan’ı 3-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımı’nı kutladı.