Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asel Sarıgül’den Türkiye ikinciliği

Zonguldak’ta düzenlenen Orta Öğretimler Arası Türkiye Karate Şampiyonası, Afyonkarahisar’a büyük bir gurur yaşattı. Abdurrahim Mısri Ortaokulu öğrencisi Asel Sarıgül, şampiyonada gösterdiği üstün performansla Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Zonguldak'ta düzenlenen Orta Öğretimler Arası Türkiye Karate Şampiyonası, Afyonkarahisar'a büyük

 

 

Genç sporcu Asel Sarıgül’ün bu önemli başarısı, hem ailesi hem de eğitim camiasında büyük sevinçle karşılandı. Sporcunun başarısında büyük pay sahibi olan Antrenör Şeyma Güngel de gösterdiği özverili çalışmaların karşılığını almış oldu. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Asel Sarıgül ve Antrenör Şeyma Güngel’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Asel Sarıgül’ün bu başarısı, Afyonkarahisar’ın spor alanındaki yükselişini bir kez daha gözler önüne sererken, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve desteklenmesi gerektiği vurgulandı. >>>İHA

ZONGULDAK’TA DÜZENLENEN ORTA ÖĞRETİMLER ARASI TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI, AFYONKARAHİSAR’A BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTI. ABDURRAHİM MISRİ ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ ASEL SARIGÜL, ŞAMPİYONADA GÖSTERDİĞİ ÜSTÜN PERFORMANSLA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLARAK GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI. (GÖKTEN CEYLAN/AFYONKARAHİSAR-İHA)
Zonguldak’ta düzenlenen Orta Öğretimler Arası Türkiye Karate Şampiyonası, Afyonkarahisar’a büyük bir gurur yaşattı. Abdurrahim Mısri Ortaokulu öğrencisi Asel Sarıgül, şampiyonada gösterdiği üstün performansla Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.
Verified by MonsterInsights