Kadınlar 2. Ligi’nde ilimizi temsil eden ve normal sezon grubunda 2. olarak çeyrek final maçlarına çıkmayı elde eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı, bugün Nevşehir’de ilk maçına çıkıyor.
Çeyrek final maçlarının ilkinde THY karşısında galibiyet alarak iyi bir başlangıç yapmak isteyen Afyon Belediye Yüntaş, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
- İbrahim Paşa Salonu’nda 3 gün süreyle peş peşe maçlara çıkacak olan Afyon Belediye Yüntaş, bugün Saat:16.30’da THY, yarın aynı saatte Besni Gençlik ve Pazar günü Uğurspor ile karşılaşacak. Afyon Belediye Yüntaş voleybol takımı yapacağı 3 karşılaşma sonunda grubunda ilk 2 sırada yer bularak yarı final bileti almaya çalışacak. >>>Haber Merkezi