Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Sırbistan Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası grup aşamasında yarın Sırbistan ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, Arena Riga’da yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kritik mücadele saat 21.15’te başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası grup aşamasında yarın Sırbistan ile karşılaşacak

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası grup aşaması beşinci maçında yarın Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.
Arena Riga’da yapılan antrenmanı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF Yönetim Kurulu Üyeleri takip etti. Ay-yıldızlıların, yarın Sırbistan ile oynayacağı mücadele, saat 21.15’te başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

FIBA 2025 AVRUPA ŞAMPİYONASI GRUP AŞAMASI BEŞİNCİ MAÇINDA YARIN SIRBİSTAN İLE KARŞILAŞACAK A MİLLİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI, HAZIRLIKLARINA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ANTRENMANLA DEVAM ETTİ. (İHA/İSTANBUL-İHA)
FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası grup aşaması beşinci maçında yarın Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights