Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurdunuseven, Denizli’de esnafı gezdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve İbrahim Yurdunuseven, “Türkiye Buluşmaları” programları çerçevesinde Denizli’de esnaf ziyareti yaptı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve İbrahim

Yurdunuseven, Pamukkale programı kapsamında ilk olarak AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek, İlçe Başkanı Osman Özpek’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda, hükümetin çalışmaları ve parti programı üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Teşkilat mensuplarına hitap eden Yurdunuseven, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek Türkiye’nin her alanda yakaladığı istikrarın korunması gerektiğini vurguladı.

Teşkilat toplantısının ardından iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Yurdunuseven, önce Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi’ni, ardından Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şube Başkanı Rıfat Eren ve yönetimini ziyaret etti.

Program kapsamında Pamukkale ilçesinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Yurdunuseven, vatandaşlarla birebir görüşerek talep ve sorunlarını dinledi. Milletvekili Yurdunuseven, Denizli programı kapsamında son olarak Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği’ni de ziyaret etti. Burada hemşehrileriyle bir araya gelen Yurdunuseven, samimi bir ortamda sohbet ederek hasret giderdi. Dernek üyeleriyle Afyonkarahisar ve Denizli arasındaki gönül bağının önemine vurgu yapan Yurdunuseven, bu tür buluşmaların hemşehrilik dayanışmasını güçlendirdiğini ifade etti.

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Yurdunuseven, “Türkiye Buluşmaları programımız, milletimizle kucaklaşma, dertleşme ve çözüm üretme zemini sunuyor. Denizli’de teşkilatımız, iş dünyamız, esnafımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duydum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. >>>Şengezer ŞEPİK

 

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights