Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anahtar Parti ilk kongresini yaptı! Başkan Demiray, güven tazeledi

Anahtar Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Kongrede, mevcut başkan Mücahit Demiray, tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi. Parti üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kongrede, Demiray ve ekibi güven tazeledi.

Anahtar Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Kongrede,

Divan Başkanlığı’nı MYK Üyesi Oğuz Sadık Aydos’un yaptığı il kongresi halk oyunları ve kılıç kalkan ekibinin gösterileriyle başladı. Daha sonra kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mücahit Demiray, Türkiye’nin bundan sonrası için her türlü planı yaptıklarını söyledi.

“HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAYI AMAÇLIYORUZ”

İl Başkanlığına yeniden seçilen Mücahit Demiray, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Anahtar Parti olarak Afyonkarahisar’da güçlü bir teşkilatlanma ile halkımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Partimize duyulan güven için tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

MÜCAHİT DEMİRAY’IN YENİ YÖNETİM KURULU

Kongrede, tek aday olarak seçimlere giren ve seçilen Mücahit Demiray’ın yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. Mücahit Demiray başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer aldı: “Üzeyir Aladağ, Abdülkadir Tellier, Sedat Kalabalık, Ahmet Küçükişilak, Erdal Ağırlar, Fatih Demirhüyük, Muhittin Güder, Hakan Uslu, Mevlüt Kaya, Adem Pala, Muhammed Talipoğlu, Hamit Şen, İsmail Apaydın, Rukiye Önder Sel, Mehmet Ali Kırkpınar, Selçuk Baylan, İsmail Yalçındağ, Engin Aktaş, Kadir Bayram, İlyas Demir, Recep Saykılı, Hilmi Şahin, Yasin Çakal, Ahmet Postal, Mustafa Selek, Kadir Türksoy, Mutlu Yılmaz, Oğuzhan Yılancı, İsmail Fırın, Ramazan Yula, Mehmet İlter, Ali Pala, İbrahim Gökmen, Ömer Akkaya, Mehmet Yıldız, Mustafa Kıymacı, Hasan Kudal, Ahmet Akçer, Gökhan Aktop, Mustafa Sancak, Sadık Çelik, Aykut Altıntop, Asım Kurgan, Halil Kaya, Gülcan Karaçor, Cengiz Arslan, Enver Kasap, Halil Kalafat, Selim Çelik, Mehmet Derer, Hüseyin Boyalıoğlu.”

Anahtar Parti, Afyonkarahisar’da siyasi çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, yeni yönetim ekibiyle birlikte şehrin gündemine dair projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor. >>>Haber MERKEZİ 

 

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights