Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sayın Vakfı ve Fenerbahçe Spor  Okulları’ndan dev iş birliği

Sayın Vakfı ve Fenerbahçe Spor  Okulları’ndan dev iş birliği
Futbol altyapısında bir dünya markası olan Fenerbahçe Futbol Kulubü alt yapısı Afyonkarahisar’a geldi.  Sayın Vakfı ve Fenerbahçe futbol okulları güçlerini birleştirdi. Afyonkarahisarlı gençlere Ülker Stadı’nın yolu açıldı. Geleceğin yeni Arda Güler’i Afyonkarahisar’dan çıkabilir. Fenerbahçe Futbol Okulları yeni şubesini Afyonkarahisar’da açtı. Sayın Vakfı ve Fenerbahçe Futbol Okulları’nın iş birliği sayesinde yeni yıldızlar Afyonkarahisar’dan yetişecek. Sayın Şirketler Grubu İdari İşler Müdür Yardımcısı Murat Akyol, Sayın Vakfı’nın ve Vakfa bağlı olan sosyal tesislerin faaliyetlerini anlattı.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ”

Akyol, Sayın Vakfı’nın çalışmalarından bahsederek, “Vakfımız 2022 yılında kuruldu. Faaliyetleriyle, projeleriyle dev bir vakıf diyebiliriz. Türkiye’de özel sektörlere baktığınız zaman yönetim kurulunun tam desteği olan böyle bir vakıf göremezsiniz çok nadirdir. Vakfımız bünyesindeki hizmetler güzel bir butik kafemiz var, açık ve kapalı halı sahamız mevcut ve en sonda gözbebeğimiz Fenerbahçe’miz Futbol Okullarını getirdik. Kafemizin özelliği huzur içerisinde burada oturabilirsiniz. Sohbetinizi yapabilirsiniz, kitabınızı okuyabilirsiniz. Onun dışında verdiğiniz içecek, yiyecek siparişlerinizde yedikten sonra verdiğiniz bedelin, nereye gidebileceğini hangi burslara, hangi eğitim kurumlarına katkı da bulunacağını onu bilmeniz, onun farkındalığıyla kurumdan ayrılıyorsunuz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Sayın ve yönetim kurulu üyelerimiz tam destek veriyorlar. Hayır işleri için . Üniversite öğrencilerimize burs, spor ve akademik nitelikte başarı gösteren öğrencilerimizi destekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“FARKLI BRANŞLARDA VATANDAŞLARA SÜRPRİZLERİMİZ VAR”

Fenerbahçe Spor Okulları’nın Afyonkarahisar’da kurulması sürecini anlatarak, “Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Kadir Sayın tarafından proje oluşturuldu, desteklendi. Bu aşamalara kadar geldi. Zor bir aşama, Fenerbahçe dünyada ve Türkiye’de adını duyurmuş, 1907’den bugüne kadar gelmiş marka bir kulüp. Yapılan anlaşmalarla Afyonkarahisar’a da getirdik. Bu aşamada  takımda sadece spor olarak değil, dayanışma, birlik, beraberlik, mücadele, rekabet, futbolu iliğine kadar yaşamak, bunla beraber inanmak. Hedeflerimiz bunlar. Fenerbahçe Spor Okullarında futbol okulu olarak. Bunun devamı da gelecek. Fenerbahçe üzerinden farklı branşlarda vatandaşlara sürprizlerimiz var. İlerleyen zamanlarda yaşayacağız ve göreceğiz” dedi.
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul