Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı’ndan terörle mücadele mesajı ve muhalefete eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da gerçekleştirilen bir törenle 300 bininci afet konutunun anahtar teslimini gerçekleştirdi. Törende yaptığı konuşmada terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan, iç siyasete yönelik eleştirilerde de bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da gerçekleştirilen bir törenle 300 bininci

Malatya’da Anahtar Teslim ve Toplu Açılış Töreni
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da düzenlenen “300 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni”ne katıldı. Tören kapsamında hak sahibi vatandaşlara konutlarının anahtarları teslim edildi. Aynı zamanda, yapımı tamamlanan 212 derslikli 12 yeni okulun da aralarında bulunduğu çeşitli kamu yatırımlarının resmi açılışı yapıldı.

Terörle Mücadele ve Dezenformasyon Vurgusu
Törende yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele sürecine dikkat çekti. Türkiye’nin bu konuda hedefe yaklaştıkça saldırıların arttığını ifade eden Erdoğan, bu süreçte dezenformasyon kampanyalarının da yürütüldüğünü belirtti. Bu kapsamda, muhtarlıkların kapatılacağı gibi iddiaların kasıtlı olarak yayıldığını söyledi. Erdoğan, yürütülen süreci “emperyalist oyunlara” kurban etmeyeceklerini ve her türlü senaryoya karşı hazırlıklı olduklarını vurguladı.

Ana Muhalefete Yönelik Eleştiriler
Konuşmasının devamında iç siyasete de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet partisine yönelik eleştirilerde bulundu. Muhalefetin ülke gündeminden uzak olduğunu ve yapıcı bir siyaset izlemediğini savunan Erdoğan, parti yönetimini “seviye yoksunu bir üslup” kullanmakla itham etti. Erdoğan, ana muhalefet liderinin bazı açıklamalarını ve partinin savunma sanayi projelerine yönelik tutumunu eleştirdi. Önceki genel başkan döneminde de tank-palet fabrikası konusunda asılsız iddialarda bulunulduğunu öne sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights