Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Akif’in mirasına sahip çıkmak hepimizin öncelikli görevi”

Mehmet Akif’in mirasına sahip çıkmak hepimizin öncelikli görevi”
Afyonkarahisar’da İstiklal Marşı’nın kabulünün 103.yıldönümü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. Vali Yiğitbaşı, yaptığı açıklamada, “Mehmet Akif’i anlamak, onun mirasına ebediyen sahip çıkmak hepimizin öncelikli görevi” dedi. İstiklâl Marşı’nın 12 Mart 1921 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıl dönümü dolayısıyla Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve protokol üyeleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla anma programı düzenlendi.

VALİ YİĞİTBAŞI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ TEBRİK ETTİ

Öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Vali Yiğitbaşı, “İstiklâl Marşımızın her bir mısrasında vatan ve millet sevgisini ve milletimizin amansız mücadelesini kalplerimize nakşeden Mehmet Akif’i anlamak, onun mirasına ebediyen sahip çıkmak hepimizin öncelikli görevi” dedi.

YAPILAN GÖSTERİLER İLGİYLE İZLENDİ

Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonunda Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programda şiirler, oratoryo ve tiyatro gösterileri ilgiyle izlendi.  
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul