Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkan Konak’ın Kabrine Akın Etmiş Sevenleri, Mezarı Başındaki Notu Dikkatle İnceledi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde konser verdiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Volkan Konak, vasiyeti üzerine Trabzon’un Maçka ilçesindeki babasının kabrinin yanındaki ceviz ağacının altına defnedildi. Konak’ın cenazesi, çok sayıda seveni tarafından alkışlarla karşılanırken, yakınları ve hayranları gözyaşlarına boğuldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde konser verdiği sırada kalp krizi geçirerek

Konak’ın kabrine olan ilgi büyük oldu; sevenleri, mezarı başında dua ederek çiçekler bıraktı. Ayrıca, mezarın başına sanatçının Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili söylediği anlamlı sözler yazılı bir not bırakıldı. Çiçeklerle süslenen kabrin başında ateş yakarak sabahlayan aile ve dostları, sanatçıyı anmaya devam etti.

Volkan Konak’ın hatırasını yaşatmak için Trabzonspor U-19 takımı da mezarını ziyaret etti, çiçek bırakıp aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Konak, hayatı boyunca sevilen bir sanatçı olarak hatırlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights