Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Tatlıses’in Servet İmparatorluğu: Otellerden Televizyonlara, Lüks Araçlardan Milyonluk Mülklere

Türk müziğinin usta ismi İbrahim Tatlıses, yalnızca sesiyle değil, kurduğu dev iş ağı ve yatırımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sanat kariyerindeki başarısını iş dünyasına da taşıyan Tatlıses, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış emlakları, otelleri, medya şirketleri ve araç filosuyla adeta bir servet imparatorluğu kurdu.

Türk müziğinin usta ismi İbrahim Tatlıses, yalnızca sesiyle değil, kurduğu

 

 

Gayrimenkul Zenginliğiyle Dikkat Çekiyor

Tatlıses’in mülk listesi oldukça etkileyici: İstanbul Seyrantepe’de 1,5 dönüm arsa üzerine kurulu kebap salonu, bir TV binası, şirket merkez binası ve giyim markasına ait atölye ile mağaza bulunuyor. Ayrıca Sarıyer’de lüks bir sitede villa, aynı bölgede üç daire, Şanlıurfa’da bir daire ile 3 dönümlük bir arsa, İzmir Narlıdere’de lüks bir daire, Hadımköy’de bir villa da portföyünde yer alıyor.

Bodrum Bitez’deki yatırımları ise başlı başına dikkat çekici: 48 daireden oluşan Tatlıses Paradise apartmanları, bir villa, denize sıfır konumda 6.5 dönümlük arsaya kurulu 26 odalı butik otel ve ayrıca yine 6.5 dönümlük ayrı bir arsa bunlardan bazıları. Kuşadası’nda ise 8 dönüm arazi üzerinde yükselen, 6 katlı ve 157 odalı dev Tatlıses Otel yer alıyor.

Medya Dünyasında da Güçlü Bir Aktör

İbrahim Tatlıses’in yatırımları sadece taşınmazlarla sınırlı değil. İstanbul’da beş farklı kebap salonunun yanı sıra, bir uydu kanalı ve D-Smart üzerinden yayın yapan bir TV kanalı da Tatlıses’in kontrolünde. Ayrıca Tempo TV isimli ulusal yayın yapan kanal da onun medya portföyünde yer alıyor.

Lüks Araç Filosu ve Deniz Araçları

Sanatçının kişisel ve ticari kullanımındaki araç filosu da servetinin bir diğer göstergesi. Tatlıses’in filosunda 2 adet Mercedes otomobil, 3 Jeep, 1 limuzin, 20 şirket aracı, ayrıca 1 tekne ve 2 sürat motoru bulunuyor.

“İmparator” Lakabı Boşa Değil

Müziğin “İmparator”u olarak anılan İbrahim Tatlıses, bu unvanını sadece sahnede değil, iş dünyasında da fazlasıyla hak ettiğini gösteriyor. Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış yatırımlarıyla, hem sanat hem iş dünyasında adını kalıcı hale getiren Tatlıses, servetiyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights