Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral’dan tepki!

Ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral’dan tepki!
İsrail ablukası altındaki Gazze’de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesinin bombalanmasına ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi. İsrail’in yaptığı zulüm karşısında sessiz kalmayan ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eli ve ayağının titrediğini, uyku uyuyamadığını belirterek, “ Fotoğraflara baktıkça gözümdeki yaşlara engel olamıyorum. Savaşın her hali kötü ama hastane hedef almak nedir ya?. Bu bir insanlık suçu, bu bir katliam. Çocuklardan, yaşlılardan çaresiz insanlardan ne istediniz. Allah sizi nasıl bilirse öyle yapsın. Gazze’de hastaneye atılan bomba, tüm insanlığın vicdanına atılmıştır. Ve ufacık vicdanı olan herkes tepkisini ortaya koymalı. Bu savaşın durması gerekiyor, artık yeter” diyerek tepkisini ortaya koydu.
İSRAİL ABLUKASI ALTINDAKİ GAZZE’DE BULUNAN EL-EHLİ BAPTİST HASTANESİNİN BOMBALANMASINA ÜNLÜ MANKEN VE OYUNCU TUĞÇE ARAL SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPARAK TEPKİ GÖSTERDİ. (İHA/KARABÜK-İHA)
İsrail ablukası altındaki Gazze’de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesinin bombalanmasına ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.
Orta Asya’dan Anadolu’ya taşınan keyfiye, yenilikçi tasarımlarla sergilendi
Sıradaki Haber Orta Asya’dan Anadolu’ya taşınan keyfiye, yenilikçi tasarımlarla sergilendi
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul