Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhsaniye gelinliğini giydi, darısı Afyon’un başına!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde beklenen kar yağışı etkili oldu. Dün başlayan ve gün boyu aralıklarla devam eden yağış sonucunda ilçe merkezi ve köyler tamamen karla kaplandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde beklenen kar

İlçede ölçülen kar kalınlığının 10 santimetreye ulaşması ve buzlanma riski nedeniyle yetkililer harekete geçti. Olumsuz hava koşullarının öğrencilerin ulaşımında sorun teşkil etmemesi amacıyla, İhsaniye genelindeki okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Sürücüler Zor Anlar Yaşadı

Beyaz örtüyle kaplanan ilçede kartpostallık görüntüler oluşsa da, kar yağışı en çok sürücüleri etkiledi. Yollarda oluşan kar birikintileri ve gizli buzlanma nedeniyle trafik akışında aksamalar yaşandı. Belediye ve Karayolları ekipleri, ana arterlerin açık kalması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına hız verdi.

Meteorolojiden Don Uyarısı

Hava sıcaklıklarının gece saatlerinde sıfırın altına düşmesiyle birlikte kuvvetli don ve buzlanma bekleniyor. Yetkililer, özellikle gece yolculuğuna çıkacak sürücülerin araçlarında zincir ve çekme halatı bulundurmaları konusunda uyarılarda bulundu.