Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Engelli Bireyler Piknikte Buluştu

Afyonkarahisar Aşır Düzey Zihinsel Engelliler Yardım Derneği tarafında engelli bireyler için düzenlenen piknik etkinliği, fuar alanında samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Katılımcılar, aileleriyle birlikte mangal keyfi yaparak güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.


Afyonkarahisar Aşır Düzey Zihinsel Engelliler Yardım Derneği tarafında engelli bireyler

 

Programda engelli bireyler hem dinlenme hem de sosyalleşme imkânı buldu. Gün boyu süren piknikte farklı yaş gruplarından katılımcılar bir araya gelerek sohbet etti, birlikte vakit geçirmenin keyfini paylaştı.

Etkinliği organize eden yetkililer, bu tür programların engelli bireylerin moral ve motivasyonuna katkı sağladığını, toplumla olan bağlarını güçlendirdiğini ifade etti. Katılımcılar da piknik sayesinde gündelik yaşamın yoğunluğundan uzaklaşarak sevdikleriyle huzurlu vakit geçirdiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights