Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Tütüncü, Alanya’nın her köşesinde

Hakan Tütüncü, Alanya’nın her köşesinde
Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Alanya’yı bir gün arayla tekrar ziyaret etti. Tütüncü, ulaşım, sanayi, otogar, taksici, balıkçı ve toptancı hal esnafının sorunlarını dinledi. Alanya’da yaşayan yerleşik yabancı vatandaşlarla bir araya geldi. Kadın ve Gençlik Buluşmasına katıldı. 31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kentin dört bir yanını karış karış gezmeye devam ediyor. Tütüncü, Alanya’yı bir gün arayla tekrar ziyaret ederek, hemşehrilerinin gönül kapılarını çaldı. Tütüncü’nün Alanya’da ilk durağı otobüs, minibüs ve servis aracı işletmecileri oldu. Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel ile beraber ulaşım esnafının sorunlarını ve belediyeden taleplerini dinledi. Tütüncü, “Alanya ulaşım esnafının çözüm bekleyen birçok konusunun olduğunu biliyoruz. Sorunlar ne kadar büyük olursa olsun, biz bu problemleri çözmeye kararlıysak, ortak aklın yol göstericiliğinde birlikte ve beraberce bu problemlere çözüm üretebilecek gücümüzün olduğunu ifade etmek isterim“ dedi.  

KAZANAN ESNAFIMIZ OLACAK

  Tütüncü, Kepez’de 15 yıllık belediye başkanlığı sürecinde esnafın beklenti ve taleplerinin olduğunu bu sorunların çözümü noktasında esnaf odaları ve esnafla beraber ortak aklın yol göstericiliğinde çözüme kavuşturulduğunu söyledi. “Alanya’nın sorunları da çözümsüz değil” diyerek, sözlerini sürdüren Tütüncü,  “Yeter ki bu problemleri çözecek iradeyi ortaya koymak lazım. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, esnafınızla da birlikteyseniz, ilçe belediyesiyle de gönül içerisindeyseniz, bu sorunlar, bu problemler çözümsüz problemler değildir. Alanya’nın sorunlarını çözmek bize nasip olacak. Biz bu sorunların hepsini sizlerle beraber çözeceğiz. Biz çok çalışacağız, kazanan esnafımız olacak, Alanya’mız olacak “ diye konuştu.  

YERLEŞİK YABANCILARLA BULUŞTU

  Tütüncü, bir sonraki ziyaretlerini Antalya Toptancı Hali, ilçe otogarı, Otogar Taksi durağı ve Balıkçı Hali’ne gerçekleştirdi. Esnafın istek ve taleplerini dileyerek,  hayırlı ve bol kazanç dileklerinde bulundu. Tütüncü, Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel ile beraber Mahmutlar Mahallesi’ne geçti. Mahalle sakinleriyle kucaklaştı, esnafı ziyaret etti. Alanya’da yaşayan yerleşik yabancı vatandaşlarla da bir araya gelen Tütüncü, “ Alanya, Antalya’mızın en güzel ilçelerinden bir tanesi. Adem Murat Yücel başkanımız, bugüne kadar sizlerin ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri yapabilmek için üstün bir gayreti ortaya koydu. Sizlerin destekleriyle Adem Murat Yücel başkanımız yeniden kazanacak “ dedi.  
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul