Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden doğaya döndüler

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yaban Hayatını Kurtarma, Rehabilitasyon, Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezinde (AKÜREM) tedavi ve rehabilitasyon süreçleri tamamlanan 15 kerkenez, 9 leylek, 7 şahin ve 4 baykuş, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte doğaya bırakıldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yaban Hayatını Kurtarma, Rehabilitasyon, Eğitim, Uygulama

Etkinliğe; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın yanı sıra Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Durmuş Fatih Başer, AKÜREM Müdürü Prof. Dr. İsmail Aytekin, Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Okan Yılmaz, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

35 KUŞ YAŞAMA TUTUNDU

Kuşların doğaya salınmasının ardından açıklama yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜREM’in Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle faaliyet gösteren önemli bir birim olduğunu söyledi.

AKÜREM Müdürü Prof. Dr. İsmail Aytekin ise 15’i kerkenez, 9’u leylek, 7’si şahin ve 4’ü baykuş olmak üzere 35 kuşun doğaya salındığını kaydetti. Etkinlik öncesinde ise AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak, AKÜREM Müdürü Prof. Dr. İsmail Aytekin’den merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Verified by MonsterInsights