Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Porsuk Çayı’nda balık ölümleri iddialarına yalanlama

Sosyal medyada Porsuk Çayı’nda balık ölümlerinin meydana geldiğine dair paylaşımların ardından, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü harekete geçti.

Sosyal medyada Porsuk Çayı’nda balık ölümlerinin meydana geldiğine dair paylaşımların

Konuyla ilgili olarak teknik personel tarafından, çayın Kütahya şehir sınırına giriş noktası olan Siner Köyü’nden başlayarak Porsuk Barajı’na kadar olan bölümde kapsamlı denetim ve gözlemler gerçekleştirildi.

Yapılan saha çalışmaları sonucunda herhangi bir toplu balık ölümüne rastlanmadığı bildirildi. Ayrıca, Porsuk Çayı’nın geçtiği güzergâhta bulunan köylerin muhtarları ve bölge halkıyla da iletişime geçilerek durum hakkında bilgi alındı. Hem vatandaşların beyanları hem de yapılan gözlemler neticesinde bölgede balık ölümlerinin yaşanmadığı tespit edildi.

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü vurgulanarak, “Bölgede herhangi bir balık ölümü olmadığı anlaşılmıştır” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.