Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OEDAŞ MARATON koştu

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, binlerce yıllık tarihin ve eşsiz doğal güzelliklerin içinde koşulan Frig Ultra Maratonu’na 64 çalışanı ile katıldı.  OEDAŞ adına katılan çalışanların tamamı etaplarını başarıyla tamamladı.

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, binlerce yıllık tarihin ve eşsiz doğal

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik dağıtım hizmeti veren Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), kültürel mirasın korunması ve tanıtılmasına verdiği desteği, Frig Ultra Maratonu’na katılarak bir kez daha gösterdi. Şirketin gönüllü çalışanlarından 63’ü 6 kilometrelik, 1’i ise 22 kilometrelik parkurda mücadele etti. Katılımcıların tamamı parkurlarını başarıyla tamamladı.

 “BÖLGENİN GELECEK NESİLLERE AKTARILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Frig Vadisi’nin korunması ve gelecek nesillere aktarılması için altyapı ve aydınlatma projeleri yürütüyor, aynı zamanda bölgenin tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalara da önem veriyoruz. Her yıl gönüllü olarak Frig Ultra Maratonu’na katılan çalışma arkadaşlarımız da bu yaklaşımımıza değerli bir katkı sunuyor. Arkadaşlarımızın yoğun ilgisinden de büyük memnuniyet duyuyoruz çünkü bu durum hem ekip ruhumuzu güçlendiriyor hem de bölgeyle olan bağımızı pekiştiriyor. Bu yıl da aynı heyecanla koşan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

>>>Haber Merkezi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights