Odunpazarı İlçesi Yenidoğan Mahallesi’nde bir yavru köpek, bölgede bulunan trafonun içerisinde sıkıştı. Köpeğin seslerini duyan hayvanseverler durumu OEDAŞ yetkililerine bildirdi. Bölgeye ulaşan ekipler, trafoda mahsur kalan köpeğin kurtarılması amacıyla kısa süreli elektrik kesintisi gerçekleştirdi. Mehmet Barlas isimli hayvansever tarafından trafodan kurtarılan sevimli köpeğe ’Zorlu’ adı verildi.
Mahsur kalan yavru köpeğe duyarsız kalmadı
Eskişehir’de bir trafoda mahsur kalan yavru köpek, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) ekiplerinin ve hayvanseverlerin müdahalesi ile kurtarıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.