Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kör noktadaki otomobili fark etmeyen tır, metrelerce sürükledi

Bursa’da, trafiğin yoğun olduğu bir bulvarda meydana gelen kazada, tır sürücüsünün kör noktasında kalan otomobil, şerit değiştirme manevrası sırasında metrelerce sürüklendi. Ciddi maddi hasarın oluştuğu kazada şans eseri yaralanan olmazken, kaza anı bir başka aracın kamerası tarafından kaydedildi.

Bursa'da, trafiğin yoğun olduğu bir bulvarda meydana gelen kazada, tır

Trafikte sıkça yaşanan ve ciddi sonuçlar doğurabilen kör nokta kazalarına bir yenisi daha eklendi. Yoğun trafikte gerçekleşen olayda, bir otomobil tırın altında kalarak sürüklenmesine rağmen can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

BURSA’DA KÖR NOKTADA KALAN OTOMOBİL, TIRIN ŞERİT DEĞİŞTİRMESİ SONUCU KULLANILMAZ HALE GELDİ. (ALİ İHSAN UĞUR/BURSA-İHA)
Bursa’da kör noktada kalan otomobil, tırın şerit değiştirmesi sonucu kullanılmaz hale geldi.

Kaza Anı Saniye Saniye Kamerada

Olay, Bursa’nın en işlek ulaşım akslarından biri olan Ata Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sol şeritte seyir halinde olan tır sürücüsü, önündeki trafiğe bağlı olarak orta şeride geçmek üzere bir manevra yaptı. Ancak bu esnada, tırın sağ orta şeridinde ve sürücünün görüş alanı dışında (kör nokta) kalan kırmızı renkli otomobili fark edemedi. Tırın direksiyonunu sağa kırmasıyla birlikte otomobil, aldığı darbenin etkisiyle yan dönerek tırın ön bölümünde metrelerce sürüklendi. Kazanın şiddeti, çevredeki diğer araç sürücüleri tarafından endişeyle izlendi.

Ağır Maddi Hasar Oluştu, Yaralanan Olmadı

Kısa bir sürüklenmenin ardından otomobilin varlığını fark eden tır sürücüsü, aracını durdurarak olası bir faciayı önledi. Kazanın ardından otomobilde ciddi maddi hasar meydana gelirken, araç kullanılamaz duruma geldi. Olay yerine gelen ekiplerin incelemesinin ardından, kazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmadığı teyit edildi. Tüm bu anlar, aynı güzergahta ilerleyen bir başka aracın kamerasına saniye saniye yansıdı ve kör nokta tehlikesinin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights