Eskişehir’de kaybolan 5 yaşındaki Zeynep E.’yi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda bulundu.
Olay Alpu ilçesi Bahçecik Mahallesi’nde meydana geldi. Mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda ikamet eden 5 yaşındaki Zeynep E., kaybolması üzerinde ihbarda bulunuldu. Sonrasında ise AFAD ekipleri kaybolan kız çocuğunun bulunduğu bölgeye sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda ise 5 yaşındaki Zeynep E. sağlıklı bir şekilde bulunup, aileye teslim edildi.
Kaybolan 5 Yaşındaki Kızla İlgili Son Dakika Gelişmesi
Eskişehir’in Alpu ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Zeynep E., AFAD ekiplerinin çalışmaları sonucunda sağlıklı bir şekilde bulundu. Mevsimlik işçi ailesiyle çadırlarda yaşayan küçük kızın kaybolması üzerine yapılan ihbarla başlatılan arama çalışmalarında, Zeynep E. bulunarak ailesine teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.