Sosyal medya platformlarında ‘Jrokez’ takma adıyla tanınan ve içerikleriyle geniş bir kitleye ulaşan 26 yaşındaki yayıncı Oğuzhan Dalgakıran, Ankara’da vefat etmesinin ardından memleketi Mersin’de son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara’da hayatını kaybeden ‘Jrokez’ lakaplı genç yayıncı Oğuzhan Dalgakıran, memleketi Mersin’de düzenlenen cenaze töreniyle gözyaşları arasında toprağa verildi.
Ankara’da Yaşanan Trajik Olay
Edinilen bilgilere göre, genç yayıncı Dalgakıran, Ankara’da ikamet ettiği 12. kattaki dairesinin balkonundan düşerek trajik bir şekilde yaşamını yitirdi. Oğuzhan Dalgakıran’ın ani vefatı, ailesini, sevenlerini ve takipçilerini derin bir yasa boğdu.

Ankara’da hayatını kaybeden ‘Jrokez’ lakaplı genç yayıncı Oğuzhan Dalgakıran, memleketi Mersin’de düzenlenen cenaze töreniyle gözyaşları arasında toprağa verildi.
Mersin’de Duygusal Veda Töreni
Dalgakıran’ın naaşı, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından defnedilmek üzere memleketi Mersin’e getirildi. Bugün Muğdat Camii’nde kılınan cenaze namazına, Dalgakıran’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni iştirak etti. Genç yayıncının tutkunu olduğu Fenerbahçe Spor kulübünün bayrağının sarılı olduğu tabutu, sevenlerinin omuzlarında dualar eşliğinde taşınarak defnedildi.