Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deprem : Gece Bir Anda Sallandı! Komşu İlde Korkutan Sarsıntı

Kütahya’nın Simav ilçesinde gece saatlerinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 9.5 kilometre derinlikte gerçekleşen sarsıntı, çevre illerde de paniğe yol açtı.

Kütahya’nın Simav ilçesinde gece saatlerinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türkiye, 6 Şubat’taki Kahramanmaraş depremlerinin ardından sarsılmaya devam ediyor. Son olarak Kütahya’nın Simav ilçesi, gece saatlerinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem saat 02.16’da ve yerin 9.49 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Sarsıntı sadece Simav’da değil, çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Depremin ardından vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi. Uzmanlar ise artçı sarsıntılara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

AFAD ve ilgili ekipler bölge genelinde incelemelerini sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights