Ordu’da Bir Baba, Kızı İçin Canını Feda Etti
Ordu’nun Fatsa ilçesinde, bir babanın kızını kurtarma girişimi yürekleri dağlayan bir trajediyle son buldu. Denizde zor anlar yaşayan kızına yardım etmek için tereddüt etmeden suya giren baba, ne yazık ki bu fedakarlığının bedelini canıyla ödedi.
Olayın Gelişimi
Edinilen bilgilere göre olay, Bolaman Mahallesi’nin sahil kesiminde meydana geldi. 69 yaşındaki Recep Ayvazoğlu, kızı Ceren Ayvazoğlu’nun denizde akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdiğini fark etti. Kızını kurtarmak amacıyla denize giren baba, bir süre sonra kızıyla birlikte suda çırpınmaya başladı.
Acil Müdahale ve Üzücü Sonuç
Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine ivedilikle sağlık ve kurtarma ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu denizden çıkarılan baba ve kızına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Durumu ağır olan Recep Ayvazoğlu, derhal Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Tedavi altına alınan Ceren Ayvazoğlu’nun ise sağlık durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yaşanan bu acı olayın ardından, yetkililer tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.