Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yüzde 50 engelli Onur Toy bıçaklanarak öldürüldü!

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde, yüzde 50 engelli olduğu belirtilen 34 yaşındaki Onur Toy, 17 yaşındaki F.G. tarafından arkasından bıçaklanarak öldürüldü. Olay güvenlik kameralarına yansırken, şüpheli F.G. tutuklandı, yanındaki E.Ç. ise serbest bırakıldı. Ailesi, serbest bırakılan şahsın da tutuklanmasını istiyor.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde, yüzde 50 engelli olduğu belirtilen

“Yüzde 50 engelliydi, karıncayı bile incitmezdi”

Acılı anne Özay Tay, gözyaşları içinde, “Benim yavrumun suçu neydi? Karıncayı bile incitmezdi. Lütfen bu canileri büyütmesinler, başka annelerin yüreği yanmasın” diyerek isyan etti. Onur Toy’un hiçbir suçu olmadığını ve herkes tarafından sevildiğini ifade eden Tay, “Oğlumun adını kirletmeyin, o pırlanta gibi bir evlattı” dedi.

Kardeşinden çağrı: “E.Ç. de tutuklansın”

Onur Toy’un kardeşi Nazlıcan Tay ise, adaletin tam anlamıyla yerini bulmasını istediklerini belirtti. Serbest bırakılan E.Ç.’nin de tutuklanmasını isteyen Tay, “Benim bir engelli abim daha var. Gözüm arkada, can güvenliğimiz yok. Abim hepimizin evladı olabilirdi. Çocuk sıfatıyla cezasız kalmasınlar” diyerek kamuoyuna ve yetkililere çağrıda bulundu.

Hayatını kaybetti, iftiralarla karşı karşıya kaldı

Aile, Onur Toy hakkında ölümünden sonra sosyal medyada yayılan asılsız iddialara da tepki gösterdi. “O artık kendini savunamayacak. Lütfen kimse oğlumun adını lekelemesin” diyen anne Özay Tay, olayın her yönüyle adalet önünde aydınlatılmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights