Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı’ndan hibeli projelere destek

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından uygulanan LEADER Yaklaşımı çerçevesinde, %100 hibeli desteklerden yararlanan projeleri değerlendirmek üzere toplantı yaptı.


Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Tarım ve Kırsal

 

Vali Yardımcısı Murat Büyükköse, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yusuf Altun ve TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari Özdemir’in de katıldığı toplantıda, İhsaniye ilçesinde kurulan Frigya Yerel Eylem Grubu Derneği ve Sultandağı ilçesinde kurulan Sultandağı Yerel Eylem Grubu Derneğinin çalışmaları ele alındı.

Hayata geçirilecek projelerin, İhsaniye ve Sultandağı başta olmak üzere bölgede turizm, yerel ürünler ve kırsal kalkınmaya önemli katkılar sunacağı ifade edildi. >>>Haber MERKEZİ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights