Olay, dün saat 22.00 sıralarında Çorlu’nun Kemalettin Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde meydana geldi. Motosiklet satışı yüzünden aralarında husumet bulunan M.Ş.K. ve karşı gruptaki kişiler arasında akşam saatlerinde küfürleşmeye varan bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından taraflar dağıldı.
Silahlı Saldırı ve Linç Girişimi
Bir süre sonra M.Ş.K., karşı gruptaki kişilerin bulunduğu Menekşe Sokak’a geri geldi. Aracından inen M.Ş.K., yanında getirdiği tabancayı çıkararak gruba peş peşe ateş açtı. Silah sesleri üzerine çevredekiler M.Ş.K.’yi etkisiz hale getirerek darp etti. Tabancadan çıkan kurşunların hedefi olan Rıdvan Sabuncu ve Mehmet Ö. yaralandı.

1 Kişi Hayatını Kaybetti
İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğüs ve bacaklarına 3 kurşun isabet eden Rıdvan Sabuncu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Elinden yaralanan Mehmet Ö.’nün sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.
Zanlı Gözaltına Alındı
Polis ekipleri, olay sonrası M.Ş.K.’yi saldırıda kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte gözaltına aldı. M.Ş.K.’nin ilk ifadesinde, tartışma sırasında karşı grubun kendilerine küfrettiğini ve olayın bu nedenle meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

