Ziyarette, şehidimizin ailesine duyulan minnet ve saygı bir kez daha ifade edilirken, devletin her zaman şehit yakınlarının yanında olduğu vurgulandı. Güler Eryılmaz, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, bu anlamlı günde hatırlanmanın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. >>>Haber Merkezi
Şehidimizin ailesine anlamlı ziyaret
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan Belediye Başkan Yardımcısı Sadri Bayram ve Özburun Belediye Başkanı Bünyamin Özdemir, Özburunlu Şehidimiz Ceylan Dede’nin kardeşi Güler Eryılmaz’ı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.