Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önce sürücüyü vurdu sonra kendini ihbar etti!

Eskişehir’de bir şahıs içinde bulunduğu otomobili kullanan sürücüyü alacak verecek konusundan dolayı bacağından silahla vurarak yaralarken, 112’yi arayıp ihbarda bulundu.

Eskişehir’de bir şahıs içinde bulunduğu otomobili kullanan sürücüyü alacak verecek

 

Olay, Odunpazarı ilçesi Yenikent Mahallesi Nejdet Yıldırım caddesi üzerinde meydana geldi.

Bahse konu cadde üzerinde E.Ç. idaresindeki 26 plakalı hatchback otomobil içinde yolcu konumunda bulunan B.E. ile alacak verecek konusundan dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi ile B.E. yanında bulundurduğu silah ile E.Ç. isimli sürücünün bacağına ateş etti.

Yaralanan E.Ç. için olayı gerçekleştirdiği iddia edilen B.E., 112 ihbar hattını arayarak bir şahsı yaraladığını söyledi.

Bacağından yaralanan şahıs Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilirken, şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Verified by MonsterInsights