Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul müdürü silahlı saldırıya uğradı, yaralandı

Denizli’de park halindeki otomobiline çocuklarını bindiren ilkokul müdürü, kantin çalışanı tarafından silahla vurularak yaralandı. Müdürün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi, saldırganın yakalanması için polis çalışmaları sürüyor.

Denizli’de park halindeki otomobiline çocuklarını bindiren ilkokul müdürü, kantin çalışanı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir ilkokul müdürü silahlı saldırıya uğradı. Olay, Yenişafak Mahallesi’nde park halindeki otomobiline çocuklarını bindiren okul müdürü F.Ö.’ye (48), kantin çalışanı K.K. (17) tarafından tabancayla ateş edilmesiyle gerçekleşti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan F.Ö., Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müdürün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis, saldırganın kaçmasının ardından yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Şüphelinin babasının bir süre önce okul müdürünü kantin sözleşmesi nedeniyle tehdit ettiği ve bu nedenle hapis cezası aldığı bilgisine ulaşıldı.

Saldırının şüphelinin arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği, görüntülerin sosyal medyada paylaşıldığı tespit edildi. Polis, bu görüntüleri kaydeden kişinin de yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Güvenlik kamerası görüntülerinde, müdürün çocuklarını otomobile bindirdikten sonra sürücü koltuğuna oturmaya çalıştığı sırada saldırganın bacaklarına ateş edip kaçtığı görülüyor.

Verified by MonsterInsights